Masszázs Árlista

         Válaszd ki kedvenc masszázsod!

Relaxáló masszázs- Teljes test
Svéd masszázs- Teljes test
Időtartam Ár Időtartam Ár
60 Perc 16.000 Ft 60 Perc 16.000 Ft
90 Perc 23.000 Ft 90 Perc 23.000 Ft

Relaxáló Masszázs: A relaxáló masszázs alatt olyan finom, könnyed fogásokat alkalmazunk, amik segítenek nyugtatni az idegrendszert, lelket, elmét.

Svéd Masszázs: A relaxáció mellett az izmok felszültségének oldására alkalmas, egy fokkal erősebb masszázs.

Hátmasszázs Láb,-talpmasszázs
Időtartam Ár Időtartam Ár
30 Perc 9.000 Ft 30 Perc 12.000 Ft
60 Perc 15.000 Ft 45 Perc 13.000 Ft

Hátmasszázs: A hátunk az egyik leginkább igénybevett testrészünk, ami a törzsünket tartja. A legtöbb ember ülőmunkát végez, ami a stresszes életmóddal együtt bizonyos izmok feszülését, más izmok gyengülését okozza, ennek mentén alakul ki a rendellenes tartás, amire legtöbbször oda sem figyelünk. A hátunk állapota kihat a közérzetünkre, életünkre. A masszázs lazítja a megfeszült izmokat, csökkenti a stresszt és a feszültséget, segít enyhíteni az izomfájdalmakat. Az izmok és szövetek stimulálása javítja a vérkeringést, ami segíti az oxigén és tápanyagok eljutását az izmokhoz.

Láb,-talpmasszázs: Lehet, hogy hallottál már a lábon található reflexzónákról. A lábon az egész test megtalálható, reflexpontokként. Tehát bizonyos pontok megnyomásával, hatással lehetünk testünk egyes területeire, szervrendszerekre. A láb reflexpontjainak stimulálása beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Segíthet csökkenteni a fájdalmat és javítani az általános egészségi állapotot, energetizál és serkenti a nyirokkeringést, amely segít a méreganyagok eltávolításában és az immunrendszer erősítésében.

Arc,- nyak,- dekoltázsmasszázs Arc,- nyak,- dekoltázs,- fejmasszázs
Időtartam Ár Időtartam Ár
30 Perc 13.000 Ft 30 Perc 13.000 Ft
45 Perc 17.000 Ft 45 Perc 17.000 Ft

Arc,- nyak,- dekoltázs,- fejmasszázs:  Az arc- és dekoltázs masszázs összehangolt hatásával fokozza a vérkeringést, támogatja a nyirokkeringést és ellazítja az izmokat, fokozza a kollagénképződést, ami segít csökkenteni a ráncokat, javítani a bőr textúráját és rugalmasságát, valamint elősegíti a fiatalosabb, sugárzóbb megjelenést.

Kérd Masszázsod AROMAOLAJJAL !

+2000 Ft