LUXUS BIO ARCKEZELÉSEK

Nagy örömünkre szolgál, hogy arckezelés palettánk Feller Adrienne natúr-bio termékeive bővül!

 

Bőrápolás?

A bőr a legnagyobb immunszervünk, ami közvetlen kapcsolatban van a külvilággal. Minden, amit a bőrünkön keresztül beviszünk, bekerül a szervezetünkbe és hatást gyakorol rá. Ezért is fontos, hogy ha nem is tudjuk kiiktatni az ártó tényezőket, de gondoskodjunk bőrünk rendszeres ápolásáról, táplálásáról és olyan minőségi anyagokkal, krémekkel tápláljuk, ami jótékonyan hat a testünkre, az egész szervezetünkre.

Összhangban a természettel…

A Feller Adrienne termékek egyedülállóan használják a természet erejét és megőrzik azt a maga legnagyobb tisztaságában egyedi receptúrák alapján… A természetes anyagok lehetővé teszik, hogy egyedi keverékeket, kezeléseket állítsunk össze a vendégek aktuális állapotának, problémáinak, bőrképének megfelelően. Így lesz részed egy igazán személyre szabott, egyedi kezelésben.

Minden növénynek van rezgése… A rózsa az egyik legmagasabb rezgést képviseli, a test táplálásán túl harmonizálja a lelket, a női energiákat. A termékek teljesen TERMÉSZETES és BIO összetevőinek hála a természet gyógyító ereje táplája bőrünket!

Összhangban a testtel…

Mindennek rezgése van, az embernek és a növényeknek is. A növények, növényi összetevők képesek az embert gyógyítani, ha megőrzik természetes rezgésüket.

STRESSZ = ALACSONY REZGÉS

Stressz hatására túlterhelődik az idegrendszer: energiahiány, ingerlékenység, fáradtság, kimerültség, alvásproblémák, szétesettség, rossz emésztés, lustaság

HARMÓNIA, VITALITÁS = MAGAS REZGÉS

Ha jól vagyunk: energikus, vidám, erős, összeszedett, stabil, boldog, kiegyensúlyozott

Élő anyaggal táplálni a testet, elmét, lelket: TÁPLÁL, TISZTÍT, GYÓGYÍT, MÉREGTELENÍT, HARMONIZÁL, FELTÖLT fizikailag, érzelmileg, energetikailag és mentálisan lenyugtat, így a rezgésed emelkedik.

Összhangban a LÉLEKkel…

Fontos emlékeznünk, hogy nem csak anyag vagyunk, hanem ÉRZELMEK, GONDOLATOK, ENERGIA, ami voltaképp az anyagot is létrehozza, hiszen gondolataink, érzelmeink, problémáink vagy egyensúlyunk hozzák létre a harmóniát vagy a káoszt a sikert vagy a kudarcot, a boldogságot és az ürességet az életünkben…

Természetes anyagokkal, táplálékkal, energiával tápláljuk a szervezetünket, a testünk, lelkünk újra elkezd emlékezni, harmonizálódni, gyógyulni…

[/vc_column_inner]

 

Hatóanyagok…

A kezelés során használt készítmények teljesen természetes és bio alapanyagokból készültek. Fontos részét alkotják a prémium minőségű illóolajok, virágeszenciák és a Világhírű Magyar Termálvíz. Így hatóanyagokban, ásványi anyagban, gyógynövények különleges erejében gazdag készítményeket használunk.

 

A gyógynövények ereje…

Az természetes illatok, növények képesek stimulálni az emlékeket, érzelmeket, képesek hatni a szellemi, fizikai, lelki állapotunkra, energiánkra.

SEGÍTENEK KAPCSOLÓDNI ÖNMAGUNKKAL, A TERMÉSZETTEL, AZ ÉLETTEL, A TISZTA ÁRAMLÁSSAL, AZZAL, AKIK VALÓJÁBAN VAGYUNK…

 

 

A kozmetikus…

A kezelés egy nagyon fontos szereplője. Ő képes végigkísérni téged a folyamaton, mind fizikálisan, lelkileg, szellemileg. Nagy tudással rendelkezik, mind a kozmetika, készítményeket illetőleg, mind spirituálisan. Bátran bízd rá magad!

 

A hely…

A teljes kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez szükség van egy olyan helyre ahol ez megvalósulhat. Igyekszünk mindig a vendégeinkek a lehető legkomfortosabb, -hangulatosabb, -barátságosabb környezetett nyújtani, ahova boldogan jönnek!

A Kezelést Végzi

Andrea

-arckezelések, -IPL, -gyanta

Mint tulajdonos, szívvel, lélekkel végzem a munkám…Már az elejétől kitapasztaltuk azokat a módszereket és anyagokat, amitől a legkevésbé fájdalmas élményt tudjuk biztosítani vendégeinknek, akik sokszor mentsvárként jönnek hozzánk, számos negatív tapasztalat után… Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy mindemellett gyógyítok, ez az arckezeléseknél mutatkozik meg inkább, hiszen a lélek állapota kikül az arcra is.Mint tulajdonos, szívvel, lélekkel végzem a munkám…Már az elejétől kitapasztaltuk azokat a módszereket és anyagokat, amitől a legkevésbé fájdalmas élményt tudjuk biztosítani vendégeinknek, akik sokszor mentsvárként jönnek hozzánk, számos negatív tapasztalat után… Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy mindemellett gyógyítok, ez az arckezeléseknél mutatkozik meg inkább, hiszen a lélek állapota kikül az arcra is.környezet mind csodákra képesek. Az adás engem is feltölt…

Kapcsolatfelvétel

Üzenetküldés

Küldj üzenetet, hogy milyen időintervallumokban és milyen kezelésre nézhetünk időpontot és mi mielőbb válaszolunk!

Hogy találsz meg minket?

 

Metróval a Deák tértől 5 perc séta, vagy a 105-ös busszal a Bajcsy-Zsilinszky úti megállónál kell leszállni.

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 7:00-21:00
Szombat: 7:00-14:00
Vasárnap: Zárva

Időpont foglalás: munkanapokon 9.00-17.00

Címünk:
1061 Budapest, Andrássy út 7. 1.em. 2.

Telefon:

+36 30 979 9919
+36 30 417 5790

Telefonos időpontfoglalás: H-P : 9:00-17:00