Luxus arckezelések

Tavaszi Újjászületés

60 perc: 10.200 Ft

A kezelést egy bőrmegújító pakolással indítjuk, amelyet egy stresszoldó arcmasszázs követ. A Bio Modelage egy igazi különlegesség, mely növényi olajokkal dúsított barna alga és piros alga (különleges korall moha) keverék. A hatás fokozásáért mélyvitalizáló krém és növényi kapszulák segítségével optimalizáljuk a bőr zsír-és nedvességtartalmát. Mindez a különösen értékes olaj a bőrben nagyon könnyen hasznosul és nagy mértékű nedvességet köt meg, a bőr feltöltődik, újjászületik. A végeredmény bársonyosan puha bőr, mely természetes módon regenerálódik.

A kezelést minél inkább a saját ízlésed szerint próbáljuk kialakítani. Így lehetőséged nyílik saját aroma, illóolaj kiválasztásra. Illetve megvendégelünk egy nyugtató hatású zöld teával. Tudtad? -Számos kísérletben bizonyították, hogy a rendszeres teafogyasztók körében csökken a magas vérnyomás kialakulása és a szívinfarktus előfordulása is. Mindemellett serkenti koncentrációnkat, és élénkíti szervezetünket.

Fontos!

A masszázs következtében a fej és ezzel együtt a haj olajos lesz. A kényelmetlenség elkerülése végett célszerű fodrász, vagy hazamente lelőttre időzíteni a kezelést.

 

Afrodité kincse- Luxuskezelés

120 perc: 20.500 Ft

Minden, ami belefér- egyesíti a Bio Modelage maszkot, egy Bio olajos teljes test masszázzsal, melyen keresztül az energiarendszer feltöltődik, kiengedi a gőzt, mindemellett vitalizáló hatóanyagok, krémek, olajok, arcvíz, növényi kapszulák kerülnek bevitelre, a bőr megújul, feltöltődik, életre kel.
A revitalizáló ápolás alapját a felépítő hatású bio rózsaolaj és a bio gránátalma és szőlőmag antioxidáns hatású olajai képezik. A gránátalmát Afrodité gyümölcsének is nevezik, mint a termékenység, az örök fiatalság szimbóluma. A hatóanyagok együttesen segítik a sejtmegújulást, újra képződést, enyhítik a ráncokat. Ajánlott azoknak, akik tényleg valami különlegessel szeretnék magukat megajándékozni.

A kezelés egy lazító lábfürdővel indul, amely alatt lehetőséged van egy jótékonyhatásokkal teli gránátalmás teát elfogyasztani.
Tudtad?- A gránátalma aktiválja a hormonokat, csökkenti a vérnyomást, természetes inzulin.

Fontos!

A masszázs következtében a fej és ezzel együtt a haj olajos lesz. A kényelmetlenség elkerülése végett célszerű fodrász, vagy hazamente lelőttre időzíteni a kezelést.

 

ARCKEZELÉSEINK 100% BIO TERMÉKEKKEL

Az értékes növények természetes gyógyító erejével hozzájárulunk az ember és természet egyensúlyának életminőségéhez.”

 

Miért választottuk a PRIMAVERA terméket?

Több évszázad tapasztalatára alapszik a természetesen tiszta holisztikus kozmetikumokkal történő kezelés. A művelet fő célja, hogy a test-lélek kapcsolata egymásba olvadjon.

 

100% TERMÉSZETESEN TISZTA
Csak a legjobb és legtisztább növényi alapanyagokat használja fel.

100% BIOLÓGIAI ÖSSZETEVÖKBŐL
Értékes, hidegen préselt, biológiai termesztésből származó olajak az arcápolás új generációja, ami állatkísérlet mentes és nem tartalmaz szintetikus adalékokat.

100% HOLISZTIKUS
A kezelési rituálé egységesen érinti az embert. Mindamellett, hogy a termékek táplálóan és ápoló hatással hatnak kívülről, egy különleges vitálpont masszázs stimulálja a belső energiavonalakat, ettől olyan különleges, a szép kisugárzás eme különleges kulcsa.

100% EGYEDI
A recell complex®ben 100%-ban biológiai hatóanyagban nagyon gazdag és magas minőségű magolajok és legfinomabb illóolajok egyesülnek, amik ápolják és vitalizálják a bőrt.

100% VEGÁN
A termékek kizárólag növényi összetevőket tartalmaznak.

Jelentkezz konzultációra, vagy keress minket bizalommal, hogy igényed a legmegfelelőbb kezelésben részesüljön:

info@lintimage.hu

+36 30 979 9919
+36 30 417 5790