Kéz és Lábápolás

Mindig igyekszünk vendégeinknek az elérhető legjobbat adni. Mind minőségben, mind hangulatban. 

Minőség és higiénia…

Emma sterilizálógépünk biztosítja az eszközeink tisztaságát a városban egyedülállóan, különösen odafigyelünk a higiéniára! Emma 134 fokon magas nyomáson sterilizálja a fém eszközöket, amiket csomagban névre szólóan meg is vásárolhatsz, és azt csak neked tesszük el!

Untitled design(44)

Visszatérő vendégeinknek névre szólóan eltesszük a reszelőjét, amit az ár tartalmaz.

Untitled design(35)

Hangulatban?

A szépség nem csak a munkáról, de a szórakozásról és a feltöltődésről is szól. Az igazi kikapcsolódásért válaszd Spa Kezeléseink egyikét, kényeztető masszással, illatokkal, zenével. Professzionális, barátságos lékörrel mellett, nassolnivalóval, kávéval, teával várunk Téged!

Manikűr

A manikűr általánosan a köröm és a köröm körülötti bőr megtisztítását, karbantartását foglalja magába. Ez változik attól függően is, hogy milyen manikűrről beszélünk. Nálunk lehetőséged van kipróbálni az expressz, orosz, francia, japán, klasszikus manikűrt. Kérd körmeid géllakkal!

Spa Manikűr

A kezeinkek fontos szerepe van a mindennapokban. Sokszor nem tudatosul bennünk, de sok mindent köszönhetünk a kezeinknek. Ezért fontos, hogy a rendszeres ápolás mellett, kényeztessük őket rendszeresen. A kezünkben sok idegvégződés, meridiánpont található ezért a kéz masszázs jótékonyan hat az egész szervezetünkre. Rendszerességgel fokozza a vérkeringést, így erősebben nőnek a körmök. Nagyszerű felfrissülés egy fárasztó nap után.

Pedikűr

A pedikűr általánosan a láb, lábkörmök, körmök körülötti bőr karbantartását, ápolását foglalja magában.  Nálunk többfajta pedikűr  közül választhatsz… Kérheted körmeidet akár géllakkal is!

Spa Pedikűr

Lábainkat terheljük a leginkább, sétálás, állás, futás, sportok. A Spa Pedikűr kezelés alatt nem csak a körmök és a bőrkeményedés kezelése kerülnek előtérbe, de lábmasszással is kényeztethetjük lábainkat. A masszázstól a lábizmok szépen ellazulnak, a lábunk sokkal könnyebb, mintha felhőkön járnánk. Javítja a tartást, állóképességet, fokozza a vérkeringést. A lábmasszás az egyik legnépszerűbb masszázs!

Műköröm

A szépen elkészített műköröm, csak úgy vonzza a tekintetet. Ma már rengeteg féle-fajta létezik. Amiket különböző festésekkel, mintákkal, kövekkel is díszíthetünk. A hosszú körmök szerelmeseinek kiváló választás!