100% Szőrgarancia

Természetesen itt is vállaljuk a 100% garanciát, ez a piacon egyedülálló, ami mit is jelent?

Amennyiben végigcsinálod nálunk a kezeléssorozatot, aminek eredményeképpen általában 6-8 alkalom után nem marad több szőrszál a kezelt területen, úgy vállaljuk, hogy amennyiben az utolsó kezeléstől számított 1 éven belül ezen a területen szőr jelenik meg, azt díjmentesen kezeljük. Kivételt képez ez alól a szőke, ősz és a pihe szálak(lanugo) illetve a rendellenes szőrnövekedés.

Vállalhatnánk ezt hosszabb időre is, de nem minden a mi felelősségünk. Ugyanis lehet, hogy bár a szőrtelenítés 3-5 évre szól vagy akár egy életre, de közben történhetnek a szervezetben hormonális változások akár gyógyszerek szedésének hatására is, amik szőrnövekedést indíthatnak el. Ez már a vendég felelőssége.

Lehet, hogy merészek vagyunk, de bízunk magunkban és a munkánk, gépünk minőségében. Sokan kiábrándultak az IPL szőrtelenítésből, mert a várt hosszan tartó simaság elmaradt. Előfordul, hogy a gép olcsó, vagy a szakértelem hiányzik, esetleg az égőcserén spórolnak, így a kívánt hatás elmarad.

Mi garanciát vállalunk a L’intimage minőségre, a csúcsminőségű gépre és technológiára ami egyúttal védjegyünk is és szeretnénk bíztatni minden hosszan tartó simaságra vágyó embert, hogy higgye el, ez igenis elérhető, tapintható, érezhető és élvezhető.