Arcfiatalítás

Bár nem közismert, de az IPL arcfiatalításra is alkalmas, eme opciót is szeretnénk népszerűsíteni. Külön arcfiatalításra kialakított kezelőfej biztosítja a kezelés hatékonyságát. Az IPL pigmenthalványításban, szeplő eltüntetésben verhetetlen non-invazív megoldás, ami egyéb, hölgyek számára kényes arckérdésekben is megoldást nyújt. Nincs szükség vegyianyagokra, kozmetikumokra, műtéti beavatkozásra. Amit az egyes kezelések után tapasztalhatunk, az a nagyon enyhe napégéshez hasonló érzés, és a sötétebb pigmentfoltoknál enyhe pirosság, ami másnapra elmúlik.

 

Ajánljuk mindenkinek, aki szép üde bőrt szeretne, pár évvel fiatalabbnak szeretne kinézni illetve a bőrhibái zavarják és ezeket szeretné halványítani, eltűntetni mindenféle invazív beavatkozás nélkül.

 

 

Ajánlott: hetente 1 kezelés 10 hétig majd negyedévente 1  fenntartó kezelés A kezelések között ajánlott fényvédő krém használata, napozást, szoláriumozást kerülni kell.

 

A végeredmény megdöbbentő, mert az arckezeléssel egyszerre több dolog is történik:

  • A villanófény hatására a kollagéntermelés beindul, fokozódik, melynek következtében a bőr feszesebb, a ráncok finomodnak, vagy eltűnnek.
  • A bőr életre kel és megviselt, fakóból élénk, üde színűvé válik
  • A szeplők, pigmentfoltok, májfoltok halványodnak
  • A hegek jelentős mértékben halványodnak
  • A pattanásos, acnes bőr gyógyulásnak indul, simább lesz
  • A rosacea mértékétől függően halványodik/eltűnik
  • Mellékesen a bajusz és egyéb nem kívánatos szőrzet egy jó időre eltűnik
  • A pórusok összehúzódnak
  • Kezeléssorozat következtében a napon történő barnulás szebb, egyenletesebb

 

 

Végeredményben  olyan bőrre számíthatunk, ami olyan, mintha le lenne alapozva, púderezve. A fenti opciók között válogatni nem lehet. Aki végigcsinál egy kezeléssorozatot, ezen eredményeggyüttesre számíthat.

Kivétel: szemkörnyéket(arccsonton belül), tetovált bőrfelületet, anyajegyet nem áll módunkban kezelni

Kontraindikációk ugyanazok, mint a szőrtelenítésnél. Az első kezelés előtt beleegyező nyilatkozat aláírása szükséges, illetve minden kérdésre válaszolunk.

 

 

Az alábbi képek kitűnően szemléltetik a várható eredményt:

Megjegyzés:

Első látásra az ember gyanakodna, hogy a képek nem valódiak, a fentebb említett púderhatás miatt. Amit még észrevehetünk, az az enyhe mosoly az arcokon az „utána” képeken, illetve a megnövekedett önbizalom az eredmény következtében, emiatt térnek el kicsit az arcvonások.

 

 

További kérdésekkel fordulj bizalomma felénk:

+36 30 979 9919 / info@lintimage.hu