IPL tartós / végleges szőrtelenítés

Kihagyhatatlan IPL AJÁNLAT szalonunkban!

Minden Női és Férfi IPL kezelésre most 20% kedvezményt adunk! Az akció 2019.Szept15-2020. Május 30. tart.

Szeretnél évekig, vagy akár élethosszig tartó simaságot? Akkor bízd profi csapatunk kezei közé magad.

Előnyök

Az IPL szőrtelenítés előnye, hogy igazán hosszú távra szól és rendkívül hatékony. Végleges szőrtelenítésnek is nevezik, de garantáltan 3-5 évre szóló tökéletes eredményt biztosít. Az IPL szőrtelenítéssel rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg magunknak, a kezelés után pedig átengedhetjük magunkat a kényelemnek, mivel a kezelt területeken jó ideig nem kell a szőrtelenítéssel foglalkoznunk.

 

És milyen végeredményt kapunk?

 

Sima, puha és bársonyos bőrt. Mindamellett, hogy szőrtelenít, megfiatalítja a bőrünket, eltünteti a szeplőket és halványítja a ráncokat. Alkalmazásával bőrünk megújul és sugárzóvá válik!

 

Működési elv

Az IPL lézer csak az anagén (éppen aktív növekedési szakasz) fázisban levő szőrszálaknál hat. A különböző testtájakon ezen fázisban levő szőrszálak aránya más és más. Ezért a kezeléseket bizonyos időközönként, ami általában 5-8 hét, ismételni kell.

A szőrszálak pigmentjei a lézer által kibocsátott meghatározott hullámhosszú fényt elnyelik, ez hővé alakul és levezetődik a szőrtüszőbe, ahol a mátrixsejt ennek következtében elhal, a szőrszál leválik és kb. 2 hét alatt kihull. A mátrixsejt felelős a szőr folyamatos növekedéséért. A szőrtelenítés következtében a szőrszál helyén már csak piheszőr (lanugo) nő.

Világosszőke és ősz hajszálak esetében sajnos nem működik az IPL, mivel túl kevés a pigment ahhoz, hogy a fényt elnyelje.

 

Szőr növekedési fázisai

Anagén szakasz: a mátrixsejt aktív, ebben a fázisban a szőrszál folyamatosan növekedik. Ekkor hatásos az IPL.

Katagén szakasz : a szőrnövekedés leáll, a szőrtüsző sorvadni kezd, a hagyma kezd leválni a kötőszövetről, nincs folyamatos kapcsolat, ez az átmeneti fázis. Ekkor az IPL nem hatásos.

Telogén szakasz: a szőrszál kilökődik, a tüsző nyugalmi/alvó állapotba kerül. Ekkor az IPL nem hatásos.

 

Mit tud a mi IPL készülékünk?

A kíméletesebb kezelés érdekében a kezelőfej hűthető, hogy a fájdalmat minimálisra csökkentse.

A kezelőfejen kijövő fényt zafírkristály töri meg az egyenletes kibocsátás érdekében, így a régebbi technológiájú gépekhez képest kivédi a túlzott megégést, károsodást. A kibocsátott fény ereje pedig nem ingadozik szélsőségesen, hanem végig stabil marad.

A reflektorkamra 24K arannyal van bevonva, ami elnyeli az ultraibolya fénysugarakat, hogy azok ne károsítsák a bőrt.

III. generációs IPL géppel dolgozunk, a kibocsátott energia sűrűsége 50 J/cm2, ennek következtében a világosabb szőrzet is kezelhető, illetve a nagy teljesítmény miatt a kezelés hosszú távú hatékonysága garantált.

A tökéletes kivitelezéshez pedig elengedhetetlen a megfelelő szaktudás és a professzionális felhasználás, amit szakképzett kozmetikusunk biztosít.