A gyantázás folyamata, minőség

100 %-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha először jársz nálunk és nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor nem kell fizetned, meghívtunk egy gyantára vagy 2 napon belül visszakaphatod az árát.

A gyantázás lépései

 

  1. A bőr megfelelő előkészítése után következik a tényleges gyantázás, melyet intim területen mi speciálisan erre a célra kifejlesztett filmgyantával végzünk. Nagyon fontos, hogy milyen gyantával dolgozunk, mivel nagyon sok követelménynek meg kell felelnie. Hosszas kísérletezgetés, kotyvasztás, kevergetés után rájöttünk, hogy nem tudunk jobb gyantát összehozni a gyártónál így az egyik neves gyártó erre a célra fejlesztett termékénél maradtunk. Ez a gyanta nagyon hatékony, könnyen felvihető, alacsony hőmérsékleten olvad, kevés gyantafoszlányt hagy maga után a bőrön. Ez bizonyos gyantáknál gond szokott lenni, mivel zavaró, ha rajta marad, érzékeny bőrről finoman eltávolítani pedig nehéz.
  2. A gyanta felvitele a szőr növekedési irányával megegyezően történik, majd lehúzása a szőr növekedési irányával ellentétesen. Ez alól a hagyományos cukorgyanta kivétel, ahol mindez fordítva történik. A lehúzás történhet a gyanta típusától függően lehúzócsíkkal, vagy  nélküle. A szőrök eltávolítása gyökerestől történik, és az újabb szőrnövekedés 2-8 hétig is eltarthat, de van akinek gyorsabban visszanő. Ha rendszeresen gyantáztatjuk, akkor egyre tovább tart a növekedés és egyre vékonyodnak a szőrszálak.
  3. A vastagabb szőrszálaknál, mint amilyen az intim területeken is található hatékonyabb a spatulás megoldás. Az intim terület különös figyelmet igényel, mivel itt érzékenyebb a bőr és vastagabb a szőr ezért fontos, hogy jó szakembert találjunk, aki lehetőleg nem kínoz meg minket. Ebben az esetben a fájdalom minimális és a szőrbenövés, bőrirritáció is jelentősen csökkenthető, illetve elkerülhető.

Mi 100%-os garanciát vállalunk munkánk minőségére, de ha még mindig kételkednél, javasoljuk, hogy gyere el, hisz, ha kényelmetlennek érzed, bármikor felállhatsz és úgy dönthetsz, hogy nem folytatod tovább a kezelést.

Találós kérdés
Honnan fogod megtudni, hogy valami jó neked, vagy rossz?

Csak akkor derül ki, ha kipróbálod. 🙂

Tipp
Ha elmegyünk gyantáztatni és úgy érezzük, hogy a kozmetikus, aki ezt végzi, nem gyantáz szakszerűen, vagy esetleg határozatlan, esetlen, akkor jobban tesszük, ha nem várjuk meg a végét és idő előtt felállunk, mert előfodulhat, hogy nagyobb kárt tesz bennünk, mint amire számítunk.