Férfi gyantázás

Ez az oldal első sorban férfiaknak és kíváncsi hölgyeknek szól. Itt válaszolnánk a telefonon, levélben felmerülő kérdésekre, aggodalmakra és egyben bátorítást szeretnénk adni ahhoz, hogy a férfiak eldöntsék ez-e amit szeretnének.

Először is tisztában vagyunk vele, hogy a férfi intim zónával az egyik legféltettebb testrészüket, a férfiasságukat bízzák ránk, amit igyekszünk maximálisan tiszteletben tartani.

 

Hogy menyire fáj? Ez fejben dől el, amit a férfiak jól értenek. Sok éves borotválás után az első 1-2 alkalom kicsit keményebb, de a fáradozás megéri, mert minden alkalommal egyre ritkább, egyre vékonyabb a szőr, ezáltal egyre kényelmesebb viselet tiszta és bársonyos érzést nyújt.

A másik érzékeny pont a merevedés. Igen ez is előfordulhat, ritkán előfordul. Ez nem ciki, ez egy természetes reakció, főleg kenő mozdulatoknál amikor előkezelés, vagy utóápolás történik és be kell kenni olajjal, vagy krémmel. Az sem ciki, ha merevedik, az sem, ha nem, ez csak azt mutatja, hogy az illető férfi és jól működnek a dolgok.
Kriszti nem fog sikítani és kinevetni sem, mivel neki ez a munkája, őt nem hozza zavarba, ezt nem árt tudatosítani magadban.
Azt is szeretnénk tisztázni, hogy itt semmilyen erotikus vagy szexuális szolgáltatás nem történik, ennek kivédésére is van bevált módszerünk. 😉 Aki ezt keresi, nem jó helyen jár.

 

A hím nemi szerv legérzékenyebb része a herezacskó. Nagyon fontos, hogy a kozmetikus értse a dolgát, mert itt nagyon könnyű sérülést szerezni, nagyon vékony a bőr. Erre a részre különösen vigyázunk, ezért is bíráljuk olyan szigorúan a gyantákat. A szőr vastagsága itt nem meghatározó.űű

 

Első alkalommal kicsit zavarban érezheti magát az ember, akárcsak hölgyeknél, de ez idővel oldódik és a végére már meg is feledkezik róla az ember.

Kérdésed van a témával kapcsolatban?

Férfi gyanta árak

Szemöldök 1150 Ft
Nyak, váll 2500 Ft
Mellkas 3450 Ft
Has 3450 Ft
Front 5500 Ft
Hónalj 2500 Ft
Hát 5700 Ft
Kar 3500 Ft
Hímvessző+herezacskó 7600 Ft
Intim fazon 8800 Ft
Intim Brazil (csupasz + leszállópálya vagy kis háromszög) 11200 Ft
Intimate Hollywood style (teljesen csupasz elől hátul) 11500 Ft
Teljes fenék + ánusz 6800 Ft
Brazil vagy Hollywood + fenék 15600 Ft
Comb 4900 Ft
Láb térdig 4400 Ft
Láb teljes 8100 Ft

Bízd ránk magad és hagyd, hogy vigyázzunk Rád!

Ismerd meg kozmetikusainkat!

Kriszti_lintimage
Kriszti
gyanta, IPL

Végtelenül kedves, megértő, precíz lány, aki számára nagyon fontos a vendég komfortérzete, valamint az, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassa. Kiválóan gyantáz, folyamatosan fejleszt, fejlődik, mert tudja, hogy mindig van jobb, és még annál is jobb! Több évet élt kint Amerikában így nagy szeretettel várja a külföldi vendégeket is!

“A legnagyobb elismerés a vendégek mosolya, amikor egy kimerítő nap után fáradtan, vagy épp harapósan esnek be kezelésre. Igyekszem a lehető legjobban végezni a munkám, de mindez mit sem ér, egészen addig, amíg meglátom az arcukon a mosolyt. Az az egyik legfontosabb számomra.”

Jelentkezz be Krisztihez telefonon:

+36 30 979 9919

vagy kérj időpontot online

Kati (1)
Kati
gyanta, IPL

Ha a gyantázást élményként szeretnéd megélni, keress bizalommal! Nagy kozmetikai múlttal rendelkezem, mind a gyantázás az arckezelések-testkezelések terén. Kreatív személyiségem, és lelkes ambíciómmal várom nap mint nap vendégeim.

“Nálam a gyanta nem a kínzásról, hanem a vidám szépülésről szól! Célom hogy elégedett mosollyal, és selymes puha bőrrel távozzon vendégem. A munkám egyben a hobbim, így a szalonban töltött idő a nyugalom szigetet jelenti. Remélem ennek te is részese leszel.”

Jelentkezz be Katihoz telefonon:

+36 30 417 5790

vagy kérj időpontot online

Kapcsolatfelvétel

Üzenetküldés


Hogy találsz meg minket?

 

Metróval a Deák tértől 5 perc séta, vagy a 105-ös busszal a Bajcsy-Zsilinszky úti megállónál kell leszállni.

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 7:00-21:00
Szombat: 7:00-14:00
Vasárnap: Zárva

Bankkártyát is elfogadunk! (Kivéve American Express)

Címünk:
1061 Budapest, Andrássy út 7. 1.em. 2.

Telefon:

+36 30 979 9919
+36 30 417 5790

Telefonos időpontfoglalás: H-P : 8:00-19:00, SZ: 08:00-14:00