Miért fáj jobban a gyantázás?

Minden, amit tudni illik a következő intim gyanta előtt!
április 6, 2016
Szégyenlősség első intim gyantánál
augusztus 23, 2019
Mutasd az összeset

Miért fáj jobban a gyantázás?

Az utóbbi időben már feltűnt a számos visszajelzés az új vendégeinktől intim gyanta ügyben és egyéb testrészek gyantázásánál is… Mind a magyarok, mind a külföldi vendégeink számos alkalommal megjegyzik, hogy nálunk az intim gyanta eddigi legkellemesebb, legkevésbé fáj, legjobb élmény, tényleg nem fáj úgy, nem fáj egyáltalán… Némelyik már-már furcsa, az ember néz nagyokat, hogy ez a gyanta most tényleg nem fáj??? Mégiscsak intim gyanta…

Aztán észbekapok… hát persze… már értem! De ez maradjon az mi titkunk…
Mindenesetre összeszedtük egy csokorba azokat az okokat, amitől egy intim gyantázás jobban vagy kevésbé fájhat. A titok az apró részletekben rejlik. Ha egy kozmetikus mindet kipipálhatja, akkor valóban profi és nyugodtan rábízhatod magad. Egyetlen dolog figyelmen kívül hagyása is növeli a fájdalomérzetet, sokszor jelentős mértékben és így az intim gyantázás kellemetlen élménnyé, sőt kínossá válhat.

Szubjektív személyes fájdalomérzet– Ez a ránk jellemző személyes fájdalomküszöbünk, ami függ a napi állapotunktól, de az általános beidegződéseinktől, ahogy a fájdalmat érzékeljük. Lehet egyik intim gyanta fájdalmasabb, mint a másik. Minél idegesebbek, ingerlékenyebbek vagyunk, annál kellemetlenebb.

 

Menzesz előtt, alatt– fájdalmasabb az intim gyantáztatás, ami betudható a hormoningadozásnak és az ebből adódó érzelmi hullámvasútnak, amin egy nő ilyenkor keresztülmegy. Ilyenkor jobb, ha elvonulunk, vagy előre elnézést kérünk úgy általában a környezetünktől. Aki pedig ilyenkor nagyon érzékeny, az inkább máskorra tegye az intim gyantázás időpontját, mert neki is kellemesebb lesz úgy.

 

Első alkalommal gyantáztatók– amikor rászánjuk magunkat, hogy alávetjük testünket a gyantázás gyönyörének, sőt, ha ez intim gyanta, akkor előfordul, hogy stresszhormonnal a vérkeringésünkben felvértezve érkezünk arra a bizonyos első alkalomra, ami növeli a fájdalomérzetet. Egy jó kozmetikus igyekszik ebből a helyzetből is türelemmel, odafigyeléssel, gondoskodással a lehető legjobbat kihozni, de tény, hogy az első alkalom nehezebb. Egy alkalomból ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, hagyjunk időt magunknak, a bőrünknek, a szőrünknek, az elménknek és a lelkünknek is, hogy megtapasztaljuk, hozzászokjunk. Javasoljuk, hogy legalább 3 alkalmat csináljunk végig, amennyiben tényleg jó helyen érezzük magunkat. Ez után érdemes eldönteni, hogy a gyantázás nekünk való avagy sem.

 

Milyen anyaggal gyantáznak– Vannak jobb, kevésbé jó anyagok. Az intim gyanta állaga, hőfoka, merevedési tulajdonságai, rugalmassága mind-mind hozzájárulnak a kíméletes és kevésbé kíméletes élményhez. Vannak olcsóbb és drágább anyagok, illetve van, aki még mindig papírcsíkkal gyantáz intim területen, amibe, őszintén szólva inkább bele sem gondolunk… Van, aki inkább az anyagon spórol, van, aki anyagot hasznosít újra, teret adva a különböző fertőzéseknek… Csak óvatosan!

 

Technika Nem mindegy, hogy milyen a vendég személyisége, az anatómiai sajátosságai, a bőre, hogy bírja a gyantázást, mert ez mind-mind kihat a technikára. A jó intim gyanta mérnöki tervezést kíván, ami mind-mind jelentősen kihat a fájdalomérzetre…

 

Szőrzet– Nem mindegy, hogy túl hosszú vagy túl rövid szőrrel érkezik a vendég, hogy az milyen sűrű… Intim területen is akadnak néha furcsa szőrirányok, forgók… vastag… tömött… vagy vékony… ritka… minden attól függ és ezt sosem lehet figyelmen kívül hagyni!

Kozmetikus– elérkeztünk az egyik legfontosabb tényezőhöz, a kozmetikushoz, aki lehet, hogy szereti a munkáját, lehet, hogy nem, lehet, hogy szimpatikus neki a vendég, lehet, hogy nem, lehet, hogy odafigyel, lehet, hogy csak megcsinálja… Nagyon nem mindegy, mert ha nincs bizalom, ha nincs meg a kapocs, a biztonságérzet, akkor a fájdalomfaktor akár az egekbe is szökhet… Ha nem szimpatikus a kozmetikus, nem érzed jól magad a társaságában, akkor vagy elmész, vagy kibírod, de valószínű nem lesz túl kellemes. Az ember hatodik érzéke tudatalatt brilliánsan működik. Hogy mindez hogyan nyilvánul meg? Hát persze, hogy fájdalomérzetben. Az intim gyantánál pedig ez nagyon nem mindegy!

 

Atmoszféra, hely– muszáj szőrszálhasogatni, a helynek lelke van, vagy nincs, de ezt is nagyon jól érezzük. Van, akinek ez nem számít, persze, de nekünk ez nagyon is számít! Az ember belép egy helyre, ami már sok mindent elárul, ez meghatározza a közérzetét, megnyugszik, ideges lesz vagy csak elvan. De, ha már valamit komolyan veszünk, akkor erre is figyeljünk nagyon oda…

 

Nos, sikerült összefoglalni a főbb szempontokat, amiket érdemesnek tartunk figyelembevenni a hely kiválasztásánál, amikor eldöntjük, hogy intim gyantáztatunk. Reméljük segíthettünk a jó döntés meghozásában és nagyon örülünk annak, hogy a gyantázást magas szinten művelhetjük.

 

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel! 

Időpontfoglalás:
info@lintimage.hu
+36309799919