Minden, amit tudni illik a következő intim gyanta előtt!

Melyik gyanta, melyik területre a legalkalmasabb?
február 29, 2016
Miért fáj jobban a gyantázás?
augusztus 23, 2019
Mutasd az összeset

Minden, amit tudni illik a következő intim gyanta előtt!

Minden, amit tudni illik a következő intim gyanta előtt!

 

Az intim szőrzet újra divat! Igen, anyukád régi hitvallása miszerint a szőrösebb a jobb (szebb) újra hódít! Jó hír azonban, hogy mind ezek tükrében jóval kevesebb fájdalmat kell kiállnod a következő intim gyanta időpontodon. Mielőtt leegyeztetnéd a következő tavaszi szőrtelenítésed érdemes végig olvasnod ezt a rövid fazon és intim gyanta összegzést, hogy teljesen képbe kerülj a mai trendeket illetően. Természetesen nem garantálhatjuk, hogy a szolgáltatás fájdalommentes lesz, de higyjétek el megéri ez a csekély szenvedés.

Intim gyanta: fazon típusok

  • Intim brazil: A hippi lelkületűek imát mondanak ezért az újdonsült divatért. Az intim brazil fazon a „Brazil” és a „bikini” keresztezése. Kitalálhatjuk, hogy ez a fenékmetszet és szeméremajkak simává varázsolásával jár, azonban az intim szőr a többi területen akár teljesen érintetlen maradhat és szabad.
  • Brazil: Sima leszel, mint egy újszülött kisbaba, ha ennek a kezelésnek veted alá magad. Teljes szőrtelenítés a biki vonalnál, a szeméremajkaknál és a fenékrészeknél. Vélhetően Miley Cyrus kedvenc fazona, ha a mostani kihívó, mit sem takaró öltözködését vesszük alapul.
  • Bikini: Ez egy örök klasszikus. Ha ezt választod, akkor a bikini vonalad lesz sima. Hagyományos háromszög alakú intim szőrzetet fogsz kapni. Nyugodtan kérj mellé trimmelést. Tökéletes választás a magasított derekú bikinid mellé vagy azoknak, akik először próbálgatják az intim gyanta lehetősgeit.
  • Leszállópálya: Ezt a mókásabb kedvű vendégeknek ajánljuk, akik szeretik a formákat (példuál szívecske forma Valentin napra). A fazon megegyezik a Brazillal, azonban a szeméremdombon olyan alak marad, amit kérsz (leggyakrabban függőleges csík).

 

Mi 100%-os garanciát vállalunk munkánk minőségére, de ha még mindig kételkednél, javasoljuk, hogy gyere el, hisz, ha kényelmetlennek érzed, bármikor felállhatsz és úgy dönthetsz, hogy nem folytatod tovább a kezelést.

Bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

+36 30 417 5790

+36 30 979 9919

lintimage@gmail.com