Melyik gyanta, melyik területre a legalkalmasabb?

A Valentin-nap történelme
február 12, 2016
Minden, amit tudni illik a következő intim gyanta előtt!
április 6, 2016
Mutasd az összeset

Melyik gyanta, melyik területre a legalkalmasabb?

Hónalj és intim területen kizárólag spatulás gyantával szőrtelenítünk, aminek természetesen megvan az oka. Amit mi használunk az egy speciális, intim területre kifejlesztett elasztikus filmgyanta, aminél jobbat egyszerűen nem találtunk. Ebben a gyantában minden tulajdonság egyszerre összpontosul. Vékony rétegben felvihető, melynek következtében csökken a melegérzet a bőrön, így sokkal kíméletesebb vele a munka, ugyanakkor kellően rugalmas is, hogy még a nagyon vastag szőrszálakat is gyengéden ragadja magával. Színe natúr, enyhén átlátszó, természetes összetevői gyengéden ápolják a bőrt.

A gyantázás egy féltartós szőrtelenítési eljárás, ahol a szőrök eltávolítása gyökerestől történik. A szőr növekedési ciklusától függően 2-8 héten belül nő ki újra. Rendszeres gyantázás következtében a szőrök egyre vékonyabbak, növekedésük egyre lassul. Több féle gyanta és gyantázási mód ismert, mely függ a gyantázandó testrésztől és a szőr vastagságától is. Először is vannak a hideg és meleg gyanták, az utóbbi használatához értelemszerűen melegítés szükséges.

A gyanták legtermészetesebb képviselője a cukorgyanta, melyet hidegen és melegen is használnak, ez kozmetikus-, illetve gyártófüggő. Felmelegítés esetén gyanta lehúzócsík szükséges. A cukorgyanta használata több száz éves múltra tekint vissza. Előnye, hogy teljesen természetes összetevőkből áll. Megfelelő recepttel otthon is elkészíthető, könnyen lemosható, felmelegítés nélkül használható, mely csökkenti a bőrirritációt.

Meleg gyanta fajták

• lágy gyanták

Vékonyabb rétegben felvihető spatulával vagy görgős gyantapatronnal és gyanta lehúzócsíkkal távolítható el; alkalmazási terület főleg karok, lábak, has, bikini vonal férfiaknál lábak, karok, felsőtest(nagyban függ a szőr vastagságától és a bőrtípustól)

• kemény gyanták

Vastag rétegben felvihető, spatulával vagy görgős gyantapatronnal, az utóbbi esetében eltávolítás lehúzócsíkkal; patronos megoldás az érzékeny bőrűek részére a vékonyabb szőröknél is (karok, lábak, has, bikini vonal); spatulás alkalmazásnál lehúzócsík nélkül távolítható el, kifejezetten az erős szőrzet eltávolítására (intim, hónalj, használják még szemöldök, áll, bajusz)

Sokféle gyanta van forgalomban, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Vannak kifejezetten érzékeny bőrűeknek kifejlesztett gyanták (titándioxidos, azulénes stb.), van, hogy a normál gyantákat dúsítják gyógynövénykivonatokkal, illóolajokkal egyéb adalékokkal a kímélőbb hatás érdekében(levendulás, szerecsendiós, púderes stb.) illetve vannak speciális területre kifejlesztett gyanták (intim, férfi stb.) egyesek alacsonyabb hőmérsékleten alkalmazhatók, a bőr kímélése végett.

A vállalkozó kedvűek bátran kísérletezhetnek otthon, bár némely terület próbára tehet minket, ezért nem árt megkeresni egy szakembert!

Mi 100%-os garanciát vállalunk munkánk minőségére, de ha még mindig kételkednél, javasoljuk, hogy gyere el, hisz, ha kényelmetlennek érzed, bármikor felállhatsz és úgy dönthetsz, hogy nem folytatod tovább a kezelést.

Bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

+36 30 417 5790

+36 30 979 9919

lintimage@gmail.com

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.