6 tipp az első randi előtt

8 fontos szempont, ha intim gyantára keresünk kozmetikát
január 22, 2016
A Valentin-nap történelme
február 12, 2016
Mutasd az összeset

6 tipp az első randi előtt

Ha ápolt, kellemes a megjelenésed első randi előtt, az kihat az önbizalmadra is, és ragyogni fogsz!

1. Ruha

Fontos, hogy a személyiségedet legjobban tükröző ruhadarabot válaszd. Mindig a helyhez és alkalomhoz illő darab legyen a nyerő. Egy kis fekete ruhával, pár ízléses kiegészítővel, tökéletes választás lehet.
Ha új ruhadarabot veszel fel, akkor mindenképp ajánlott előtte a kimosni. A saját öblítőd illata, a kedvenc parfümöd illatával telitalálat!

2. Friss lehelet

Elengedhetetlen az ápolt, tiszta fog első randi előtt. Hiszen lehet, hogy elcsattan az első csók. Ha biztosra akarsz menni, akkor dobj be egy rágót, vagy egy szájvizet a táskádba. Te is önfeledtebben, magabiztosabban fogsz mosolyogni!

3. A parfüm ereje

Fürdés után ha alaposan bekened magadat testápolóval és erre fújod a parfümöt, akkor sokkal tartósabb marad az illat. Randi előtt 1 órával fújjuk be magunkat. Sokkal visszafogottabb és elegánsabb benyomást kelt. A terjengő illatfelhő sokszor visszataszító lehet.
Hova fújjunk? Tarkó, fül mögé, csukló.

4. Testápolás

Nem csak selymesebb bőrt tudsz elérni egy jó testápolóval, de a parfümöd is tartósabb lesz! Testápolónál is figyeljünk oda, hogy ne pacsuli szerű illata legyen. Lehetőség szerint passzoljon a parfümünkhöz, és harmonizáljon vele.

5. Smink

A férfiak a természetes sminket részesítik előnyben. Ügyelj arra, hogy ne húsz kiló vakolat legyen az arcodon.

Hidd el sokkal megnyerőbb egy ápolt, natúr smink, ami kiemeli a természetes szépségedet!

6. Simaság

A szőrtelenítés manapság mindennapos, és téged is feltölt önbizalommal!
A gyantázás olyan tartós simaságot biztosít, amilyet sem borotválással, sem epilálással, sem szőrtelenítő krémek használatával nem érhetünk el.

A gyantázással kipróbálhatjuk a teljes simaságot, vagy a különböző fazonokat, de bármikor visszakaphatjuk fanszőrzetünket (ha azt szeretnénk) a tartós eljárásokkal szemben. Csak úgy mint a hajunk, az arcunk, vagy egyéb testrészeink, intim fazonunk is odafigyelést igényel és hiába nem látható mindenki számára, hatást gyakorol a közérzetünkre, az önbizalmunkra. Ahhoz, hogy igazán magabiztosak lehessünk, ezen a területen is igényesnek kell lennünk és azt kell adni testünknek, amit megérdemel. Hidd el, a tested meghálálja a törődést!

Gyere el hozzánk és próbáld ki!

 

100%-os garanciát vállalunk, ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

+36 30 417 5790

+36 30 979 9919

lintimage@gmail.com