8 fontos szempont, ha intim gyantára keresünk kozmetikát

Az intim gyantával kapcsolatos 5 leggyakoribb félelem
január 22, 2016
6 tipp az első randi előtt
február 10, 2016
Mutasd az összeset

8 fontos szempont, ha intim gyantára keresünk kozmetikát

Ebben a bejegyzésben egy olyan kérdésről fogok beszélni, ami valószínű sok kérdést megválaszol illetve kételyeket oszlat el. Hozzánk sokszor jönnek olyan új vendégek, akik azért választanak minket, mert máshol már pórul jártak.

Mit jelent ez?

Vagy maradandó sérüléssel tértek haza az intimgyantázás után, vagy a hiányos higiéniai körülmények miatt fertőzéssel lettek gazdagabbak. Ez tényleg nem vicc, vannak durva történetek.

A városban több olyan szalon is működik, amely intimgyantázásra szakosodott. Mindegyiknek megvan a maga sajátosága, mindenki egy kicsit másképp csinálja és ez természetes. Mindenkinek egy kicsit másra fektet több hangsúlyt.

Azért ajánlom, hogy intimgyanta esetében válassz erre szakosodott kozmetikust, mert, mindenki abban tud jó lenni, amit sokat csinál. Egy kozmetikus, aki végez arckezelést, szemöldökfestést, gyantázást, testkezelések számos formáját, szempillarakást, tetoválást, túlságosan megosztja energiáit, figyelmét és lehet, hogy nem mindenben tud igazán jó lenni.

A másik fontos dolog, hogy nem minden kozmetikus iskolában fektetnek kellő hangsúlyt a gyantázás és főleg az intim gyantázás megfelelő oktatására, ezért sokan patronos gyantával esnek neki az intim területnek és komoly sérüléseket tudnak okozni.

Feltételezem, hogy akárcsak mi, akik nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ebben benne van minden, az anyagok, a technika, a környezet, az egész szolgáltatás, más erre szakosodott szalonok is ezt teszik.

Mindenesetre érdemes minderről meggyőződni és alaposan körbejárni a témát, ha tényleg elég fontos számunkra, az, hogy milyen végeredménnyel térünk haza. Ezt segítendő, kicsit összefoglaltam, hogy mire is figyeljünk, amikor intimgyantára keresünk szalont.

1. Vélemények

Lehet, hogy a honlapon találunk véleményeket, amik jó esetben igaziak, de lehet, hogy fórumokon találunk, lehetőleg hiteles forrásból származó véleményeket és nem célirányosan reklámnak szánt kamu véleményeket. Ha vélemények szimpatikusak, akkor mehetünk tovább.

2. Szimpátia

A szimpátia itt különösen fontos, mivel egy elég diszkrét szolgáltatásról van szó, ennél mélyebbre már csak a nőgyógyász megy. Elég kényes téma, és teljesen normális, hogy szemérmesek vagyunk, főleg az első alkalommal. Ha a kozmetikus szimpatikus, akkor már sokkal könnyebb megnyílni és kiszolgáltatni magunkat a helyzetnek, ami ugye egy bizalomgerjesztő fotóval kezdődhet a honlapon.
Nekem egyéb szolgáltatásoknál is nagyon fontos a fotó, az ugyanis nagyon sokat elmond az emberről, mindemellett természetesen a fotó lehet nagyon előnyös vagy hátrányos, természetesen ez más nem a mi problémánk. Azt javaslom, hogy keressük meg a számunkra szimpatikus embert a piacon, akiben szívesen megbízunk, akire szívesen rábízzuk magunkat.

Nagyon fontos!

Ha elsőre nem szimpatikus a kozmetikusunk a helyszínen, akkor ha úgy érezzük nyugodtan forduljunk sarkon, mert lehet, hogy jobban járunk.

3. Kellő információ a helyről

Nagyon fontos, hogy szerezzünk előzetes információt a helyről, hogy hova megyünk, hogy néz ki, legalább nagyjából. Mikor hozzánk jönnek meglepődnek sokszor, hogy milyen nagyon a terek, a helyiségek. Hát igen, mi nem zugban dolgozunk. Természetesen, van akinek az jobban bejön, mi úgy gondoltuk, hogy megadjuk a módját és ez nem csak a tér, hanem a körülmények is.

Jó, ha a kozmetikus honlapján vannak fent képek, az már nagyon sokat elmond arról, hogy mire számíthatunk. A másik fontos dolog véleményem szerint, hogy aki egy kicsit is komolyan gondolja, amit csinál, az igyekszik minél több információval ellátni a hozzá betérő vendégeket. Az információ feloldja a félelmeket, aggodalmakat és bizalmat is tud építeni.

4. Kellő információ a folyamatról, anyagokról

Nagyon jó jel, ha már a kozmetikus honlapján találunk információkat a felhasznált anyagokról, a gyantázás menetéről, a módszerről, mert mind azt már az előbb említettem, főleg a technikával kapcsolatban nagyon mellé lehet fogni.

5. Ha túl olcsó, gyanús

Ezt a pontot azért tettem bele, mert ebbe már belefutottunk. Mint minden szolgáltatásnak, a gyantázásnak is vannak költségei. Anyagköltség, bérleti díj, munkadíj, marketing. Na most egy vállalkozás eldöntheti,. Hogy spórol vagy magán és akkor éppen csak túlél, vagy az anyagon, ami azt jelenti, hogy alacsony minőségi anyagokkal dolgozik, vagy a spatulás gyanta esetében elkezdi visszaforgatni azt.

Ez mit jelent? Vannak kozmetikusok, akik szűrik a gyantát, ami gyanús lehet. Ilyenkor szőrszálak és hámdarabok maradnak a gyantában, korokozókról nem is beszélve. Na ilyenkor gyakori a fertőzés is.

Ezért mondom, hogy az alacsony ár az valahol megbosszúlja magát ezért ott mindig érdemes óvatosbak lenni. Mi is gyantázhatnánk egy nagyon pici helyiségben, alagsorban, esetleg a város szélén, nagyon olcsón, de akkor nem tudnánk ezt az értéket, minőséget, élményt adni és mi sem éreznénk magunkat jól benne, nem beszélve arról, hogy lehet rövid időn belül le is húzhatnánk a rolót.

6. Higiénia

Ezt már az előző pontban is érintettem, de vannak még egyéb részletek. Van, aki egy spatulával több vendéget gyantáz, nem cseréli ki a lepedőt a vendég alatt és egyebek, azért mert spórol, hogy olcsóbban adhassa a szolgáltatást, vagy pusztán azért, mert hanyag, nem érdekli és bele sem gondol a következményekbe. Természetesen tisztelet a kivételnek.

7. Döntsük el, hogy, ha nem vagyunk elégedettek felállunk és elmegyünk

Ez egy nagyon fontos pont, ami egyben konklúzió is abban az esetben, ha nem vagyunk elégedettek a szolgáltatással. Erre érdemes magunkat felkészíteni, ugyanis nagyon sokan nem merünk nemet mondani. De, ha megtanuljuk, akkor egyrészt megmentjük magunkat az esetleges rossz élménytől, másrészt pedig lehet, hogy elgondolkodtatjuk a másik felet, hogy valamit nem feltétlen csinál jól. Ha pedig még bátrabbak vagyunk, akkor el is mondjuk neki, hogy mi az, ami nem tetszik.

8. Ha nem vagyunk elégedettek, ne adjuk fel, keressünk egy jobb helyet

Sok olyan vendégünk van, aki már egy előzetes rossz, vagy esetleg nagyon rossz élménnyel érkezett hozzánk és nálunk találta meg, amit keresett éppen ezért szeretnék bíztatni mindenkit, aki elsőre rosszat tapasztalt, hogy ne adja fel, keressen egy másik helye, vagy, ha lehetősége engedi, próbáljon ki egy drágábbat és nézze meg a különbséget, mert sokszor óriási különbségek lehetnek. Az intim terület pedig még mindig az egyik legféltettebb és érzékeny részünk, ami megérdemli a megfelelő törődést, mert cserébe sokkal jobban fogjuk magunkat érezni a bőrünkben.

Ezzel a 8 pont végéhez is érkeztünk. Akkor vegyük át még egyszer, hogy melyek is voltak ezek:

 

Vélemények

Szimpátia

Kellő információ a helyről

Kellő információ a folyamatról, anyagokról

Ha túl olcsó, akkor gyanús

Higiénia

Ha nem vagyunk elégedettek lépjünk le

Ha nem sikerült elsőre, keressünk egy másik helyet

András Andi voltam, kívánok mosolygós napokat, éljen a simaság!

Ne feledjétek, mindannyian csodálatosak vagyunk és egyediek. Sziasztok!