Hogyan készülj, ha intim gyantára jössz?

Az intim gyantázás előnyei
január 21, 2016
5 ok, hogy miért szőrtelenítünk intim területen?
január 22, 2016
Mutasd az összeset

Hogyan készülj, ha intim gyantára jössz?

Ebben a bejegyzésben egy nagyon gyakori kérdést fogok megválaszolni, bővebben kifejteni, mégpedig azt, hogy hogyan készülj és gyere intim gyantára. Ez támpontot ad, hogy máshová is hogyan készülj fel, segít kivédeni felmerülő problémákat, felesleges köröket. Ez az anyag mind a hölgyek, mind az urak számára egyaránt hasznos.
Tehát nézzük, hogyan is gyere intimgyantára?

Javasolt, de nem kötelező a kényelmes pamut alsónemű, köznyelven bugyi. Miért? Mert a pamut bőrbarát, elvezeti az izzadtságot, nem irritálja a bőrt, hanem hagyja lélegezni, mindemellett puha és kényelmes a csipke és egyes dekoratív, műszálas fehérneműkkel ellentétben. A tanga kevésbé javasolt ilyenkor. Hangsúlyozom, nem kötelező, de tanácsos, így sokkal kevesebb az irritáció lehetősége a bőrön.

Ha intimgyantára jössz, akkor az ideális szőrhosszúság kb 1 centi. Van, amikor kevesebbet is meg tud rendesen fogni a gyanta, de határeset, hogy még túl rövid. Néha előfordul, hogy túl rövid szőrrel érkezik valaki, ilyenkor sajnos vissza kell jönnie később. Mivel erős szőrzetről van szó, a gyanta is csak megfelelő hosszúságú szőrszálat tudja úgy megragadni, hogy, egy határozott mozdulattal kirántja a gyökerével együtt.

Ha intimgyantára jössz, ne használj testápolót, főleg ne zsírosat, olajakat, krémet aznap. Ennek az az egyszerű oka, hogy a zsíros szőrszálakat nem fogja meg rendesen a gyanta, nem tapad meg. Egyébként nyugodtan krémezhetsz, testápolózhatsz, csak aznap ne tedd. Bár használunk zsírtalanító gélt, de ez a biztos.
Nagy kérdés szokott lenni és sokan ódzkodnak is tőle, hogy amikor megjött, eljöjjenek intimgyantára. Kényes kérdés, de egyáltalán nem ciki. Minden nő életéhez hozzátartozik, hiszen nő. Sokan rendszertelenül menstruálnak és, amikor a megbeszélt időpontot hirtelen emiatt mondják le, azt sokszor nem tudjuk hirtelen betölteni, ami nekünk is kényelmetlen. Hölgy vendégeinket arra szeretném bátorítani, hogy nyugodtan vállalják be így is a gyantázást, mi aztán tényleg nem csinálunk ebből problémát és feltaláltak egy olyan csodás dolgot, mint a tampon, amivel a gyantázás zökkenőmentesen végezhető, előzetes tisztálkodásra pedig van nálunk lehetőség.

A következő információ a miheztartáshoz végett fontos. A gyantázást követően a bőrirritáció, gyulladás elkerülése végett ajánlott a szauna, szolárium, napozás erőteljes izzadással járó mozgás és a szex mellőzése. Szerintem ehhez nem szükséges bővebb magyarázatot fűznöm.

Ezzel végig is vettük a szükséges előkészületeket, de akkor foglaljuk össze, hogy miről is volt szó pontosan.

Ha intimgyantára jössz, akkor:

  • Fontos, hogy kényelmes pamut fehérneműben gyere, amivel csökkented a bőrirritáció lehetőségét.

  • Az ajánlott szőrhosszúság 1 cm, amit biztosan meg tud ragadni a gyanta.

  • Aznap ne kend magad zsíros krémekkel, testápolóval, mert az taszítja a gyantáta és az nem tud megtapadni a szőrszálakon.

  • Ha megjött, akkor is nyugodtan jöhetsz tamponnal, mert senki nem csinál ebből problémát, hiszen nők vagyunk.

  • A gyantázást követően 24 órán keresztül kerüld az intenzív izzadással járó mozgást, ebbe beletartozik a szex is, illetve kerüld a napozást, mert ez csak irritálni fogja a frissen gyantázott területet.

 

Remélem hasznosnak találtátok ezt a videót és segíthettem abban, hogy kellően felkészülten tudj érkezni intimgyantára, így elkerülheted a felesleges köröket, az esetleges bőrirritációk lehetőségét és az egyéb kellemetlenséget.
Ha bármilyen további értelmes kérdésetek, hozzászólásotok van, azt feltehetitek alant, szívesen megválaszoljuk, reagálunk rá.

András Andi voltam, kívánok mosolygós napokat, éljen a simaság!
Ne feledjétek, mindannyian csodálatosak vagyunk és egyediek. Sziasztok!