Az intim gyantázás előnyei

A férfi intim gyantáról
január 20, 2016
Hogyan készülj, ha intim gyantára jössz?
január 21, 2016
Mutasd az összeset

Az intim gyantázás előnyei

 Ebben a bejegyzésben az intimgyanta sajátosságairól, előnyeiről olvashattok bővebben, mi az amit érdemes tudni róla, hogy el tudd dönteni tényleg akarod-e vagy sem.

Először is az intimgyanta mint olyan féltartós szőrtelenítési módszer az intim terület szőrtelenítésére. Kb 4 hetente kell gyantáztatni és kb. 2-3 hét, amíg a szőrszálak újra elkezdenek kinőni.

A borotvával, szőrtelenítő krémekkel szemben jóval tartósabb módszer, azoknak, akik csak havonta egyszer kívánnak az intim szőrtelenítéssel foglalkozni.

Mivel a gyantával a szőrszálakat gyökerestül tépjük ki egy vékony gyantacsíkkal, amit spatulával visznek fel, ezért a szőrszálak nem vastagodnak a kezelések során hanem pont ellenkezőleg, vékonyodnak. Egyre finomabbak és egyre ritkábbak, ezért nem kell attól tartani, hogy megerősödnek.

Szőrbenövés előfordulhat, de nem jellemző, ezt rendszeres radírozással ki lehet védeni.

Mivel a szőrszálaknak növekedési ciklusuk van és van, egy úgymond nyugvó fázis is, ezért, ha az ember rendszeresen gyantáztat, megfigyelheti, hogy a szőrszálak nem egyszerre nőnek ki, ezért előfordul, hogy az egyik teljesen kinő gyantázás után, a másik csak később, ez teljesen természetes.

Gyantázás után a végeredmény teljesen sima, és mivel nem egy tartós szőrtelenítési eljárás ezért az ember meggondolhatja magát a fazonokat illetően és váltogathat.

Akik a gyanta eredményével nem elégszenek meg, azoknak érdemes kipróbálni tartósabb szőrtelenítési formákat, amik évekig, vagy akár örökre eltűntetik a nem kívánt szőrszálakat.

Kívánunk mosolygós napokat, éljen a simaság!

Ne feledjétek, mindannyian csodálatosak vagyunk és egyediek. Sziasztok!