Az intim gyanta sajátossága

A férfi intim gyantáról
január 20, 2016
Hogyan készülj, ha intim gyantára jössz?
január 21, 2016
Mutasd az összeset

Az intim gyanta sajátossága

 Ebben a bejegyzésben az intimgyanta sajátosságairól beszélek bővebben, mi az amit érdemes tudni róla, hogy el tudd dönteni tényleg akarod-e vagy sem.

Először is az intimgyanta mint olyan féltartós szőrtelenítési módszer az intim terület szőrtelenítésére. Kb 4 hetente kell gyantáztatni és kb. 2-3 hét, amíg a szőrszálak újra elkezdenek kinőni.

Mivel a gyantával a szőrszálakat gyökerestül tépjük ki egy vékony gyantacsíkkal, amit spatulával visznek fel, ezért a szőrszálak nem vastagodnak a kezelések során hanem pont ellenkezőleg, vékonyodnak. Egyre finomabbak és egyre ritkábbak, ezért nem kell attól tartani, hogy megerősödnek.

Szőrbenövés előfordulhat, de nem jellemző, ezt rendszeres radírozással ki lehet védeni.

Mivel a szőrszálaknak növekedési ciklusuk van és van, egy úgymond nyugvó fázis is, ezért, ha az ember rendszeresen gyantáztat, megfigyelheti, hogy a szőrszálak nem egyszerre nőnek ki, ezért előfordul, hogy az egyik teljesen kinő gyantázás után, a másik csak később, ez teljesen természetes.

A gyantázás után a regenrálódási idő 24 óra, amikor kerülni kell az intenzív, izzadással járó mozgást, napozást, szexet, ami extra irritációt okozhat.

Gyantázás után a végeredmény teljesen sima, és mivel nem egy tartós szőrtelenítési eljárás ezért az ember meggondolhatja magát a fazonokat illetően és váltogathat.

A borotvával, szőrtelenítő krémekkel szemben jóval tartósabb módszer, azoknak, akik csak havonta egyszer kívánnak az intim szőrtelenítéssel foglalkozni.

Akik a gyanta eredményével nem elégszenek meg, azoknak érdemes kipróbálni tartósabb szőrtelenítési formákat, amik évekig, vagy akár örökre eltűntetik a nem kívánt szőrszálakat.

Remélem hasznosnak találtátok ezt a videót és segíthettem abban, hogy picit többet tudjatok meg az intim gyantával kapcsolatban.

Ha bármilyen további értelmes kérdésetek, hozzászólásotok van, azt feltehetitek alant, szívesen megválaszoljuk, reagálunk rá.

András Andi voltam, kívánok mosolygós napokat, éljen a simaság!

Ne feledjétek, mindannyian csodálatosak vagyunk és egyediek. Sziasztok!