Az intim gyantázás menete

Benőtt, begyulladt szőrszálak kezelése
január 14, 2016
A férfi intim gyantáról
január 20, 2016
Mutasd az összeset

Az intim gyantázás menete

Sokatokban ott lehet a kérdés, hogy mi történik ilyenkor, mire lehet számítani. Sokszor félünk attól, amit nem ismerünk, ez teljesen normális éppen ezért, ebben a videóban nagy vonalakban elmondom, hogy ez nálunk hogyan zajlik.

Ugye az egész úgy kezdődik, hogy bejössz, levetkőzöl és felfekszel az ágyra. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor kapsz egyszer használatos tangát, bár a vendégek nagy része inkább enélkül küzdi le az első alkalmas gátlásait.

Ha felfeküdtél a gyantázóágyra, a lányok először is szemügyre veszik, hogy mivel van dolguk és nekilátnak a munkának.

Jön az előkészítés, zsírtalanítás, melynek folyamán egy átlátszó tisztító géllel kenik be a gyantázandó felületet, amit majd jó alaposan letörölnek. Ezután következik a hintőporral szórás, ami a maradék nedvességet is felszívja illetve meggátolja, hogy a gyanta beleragadjon a bőrbe.

Ha ez megvan, jöhet a gyanta. Ehhez speciális elasztikus gyantát használunk, mivel a túl merev gyanta extra fájdalmat tud okozni, esetleg beletörik tépés közben. Itt ugye fontos a megfelelő hőmérséklet, mind a bőr, mind a felvitel szempontjából. A jól belőtt gyanta hőmérséklet kíméli a bőrt és az kevésbé pirosodhat ki.

Ezt a gyantát egy egyszer használatos, hangsúlyozom, egyszer használatos fa spatulával viszik fel vékony és keskeny csíkokban, majd, ha meghült és megkötött egy laza mozdulattal kerül letépésre szőr növekedési irányával ellentétesen.

Ezzel ugye végigmennek az egész területen, majd, ha ez kész, az esetlegen ottmaradt néhaány apró szőrszálat kicsipeszelik.

Ezután jöhet az ápolás. Ehhez mi természetes olajok keverékét használjuk, amiben nincs sem tartósítószer sem bármilyen nem természetes anyag, nem tartalmaz kőolajszármazékokat, repcét, napraforgót sem, hanem olajos magvak és gyógynövények keveréke.

Ez fertőtlenít, nyugtat, gyulladást csökkent, hámosít a minél gyorsabb regenerálódás érdekében. Kívánság szerint lehet még a kezelt felületre hintőport kenni és ezzel kész is vagyunk.

Átveszed a munkát, megnézed és ha minden rendben van öltözhetsz is.

 

Majd a legvégén ellátunk ápolási tanácsokkal illetve kapsz egy adag ápolókrémet illetve bőrradírt, amivel a következő alkalomig tudod ápolni a gyantázott területet.

Előfordulhatnak ritkán szőrbenövések, ezt általban gyantázás után kezelik és fertőtlenítik.

Ha pedig elégedett vagy a munkánkkal és a végeredménnyel, akkor szívesen látunk legközelebb is.

Akkor vegyük át még egyszer a fő pontokat, hogy mi is történik a gyantázás során:

1. Levetkőzöl és felfekszel az ágyra
2. Zsírtalanítják, előkészítik a területet
3. Beszórják hintőporral
4. Vékony gyantacsíkokkal spatulás gyantával végiggyantázzák
5. Esetleges szőrbenövéseket kezelik, majd fertőtlenítik
6. Természetes olajokkal bekenik
7. Ellátnak ápolási tanácsokkal és krémmel, radírral otthonra

 

Remélem hasznosnak találtátok ezt a videót és segíthettem abban, hogy jobban átlássátok, mi is történik az intimgyantázás során.

Ha bármilyen további értelmes kérdésetek, hozzászólásotok van, azt feltehetitek alant, szívesen megválaszoljuk, reagálunk rá.

András Andi voltam, kívánok mosolygós napokat, éljen a simaság!

Ne feledjétek, mindannyian csodálatosak vagyunk és egyediek. Sziasztok!