A férfi intim gyantáról

Az intim gyantázás menete
január 20, 2016
Az intim gyantázás előnyei
január 21, 2016
Mutasd az összeset

A férfi intim gyantáról

Ebben a bejegyzésben egy nagyon kényes kérdést fogok kifejteni e részletekbe menően, ez pedig a férfi intim gyanta.

Ez még mindig egy nagy kuriózum, ami akkor tűnik fel, ha másoknak kezdek el beszélni róla. Sokan elszörnyednek, elképzelhetetlennek vagy elviselhetetlennek tarják a férfi intimgyantát, de sokszor előfordul, hogy hölgyek kérdezik teljesen naivan, hogy hozzánk járnak-e férfiak is.

 

Amiről ebben a bejegyzésben beszélni fogok, az számomra természetes, számodra lehet nem, de kérlek próbáld meg nyitottan fogadni az információkat.

 

Szóval nézzük az első nagy kérdést: Lehet-e férfiaknál is intim gyantázni? A válaszom határozott igen, mivel nagyon sok férfi vendégünk van és jár vissza hozzánk.

A következő kérdés, hogy ez mennyire fájdalmas? Ugyanannyira fáj, akárcsak a nőknél és több rutint és odafigyelést igényel az anatómiai sajátosságok miatt, de ugyanolyan rutin feladat egy tapasztalt kozmetikus számára. Ha a kozmetikus jó, akkor a gyantázás inkább kellemetlen, mint fájdalmas és ugye minden egyes alkalommal egyre kevésbé fáj és a szőr is egyre vékonyabb.

 

A teljes intim területet lehet gyantázni férfiaknál? Igen. A nagy kérdés itt főleg ugye a hímvessző, de méginkább a herezacskó, ahol laza és vékony a bőr. Nagyon szépen le lehet ezeket a területeket gyantázni, természetesen nagyon fontos, hogy olyan kozmetikust keressünk, akinek biztosan van férfi intim gyantázásban rutinja és jóhíre, mert nagyon könnyen sérüléseket lehet okozni.

 

Van még egy téma ami fel szokott merülni férfi intim gyantázás kapcsán, ez pedig, hogy aki gyantáztat, az tuti meleg. Ezt cáfolni szeretném. Először is, mert manapság, lehet, hogy divat, de lehet, hogy kényelmi szempontok miatt, a férfiak is szőrtelenítenek az intim területen, annak ellenére, hogy sokan szakállat növesztenek.

Sokan félnek gyantáztatni, de azt javaslom, hogy mindenképp próbálják ki, mert az a simaság felülmúlhatatlan és főleg szex közben sokkal érzékenyebb a bőr az érintésre.

Sokan nyírják le nullás géppel a szőrt, amit van, aki megszokott, de van, akit a szúró érzet miatt zavar. Akit zavar, annak azt javaslom, hogy tegyen egy próbát a gyantával, természetesen alaposan kiválasztott helyen és kozmetikussal.

 

A másik oka a férfi intim gyantának, főleg nyáron az izzadás, sportok, amikor sokkal higiénikusabb egy szőrtelen felület, amit ha hintőporozunk, akkor sokkal kényelmesebb érzetet ad.

 

Sokan választják azért, mert tisztaság érzetét adja és higiénikus mind elől, mind hátul. A kort illetően a skála nagyon széles, kb. 20-tól 70 éves korig.

 

Van még egy nagy kérdés, azok számára, akik nem mernek, de szeretnének eljönni intimgyantára. Ez pedig a kezelés közbeni esetleges merevedés, ami miatt a férfiak szemérmeskedni szoktak. Tény, hogy ez náluk igencsak látványos és nem tudják rejtegetni azt, ha izgalomba kerülnek. Ez lehet az érintés miatt, lehet a kozmetikus miatt, de lehet a helyzet miatt is, ami elég spontán és szokatlan.

Ezzel nem szokott gond lenni és nem szoktak legalábbis nálunk a lányok csúnyán nézni, vagy felháborodni. Ez a férfi természet sajátossága, ettől férfi a férfi.

Remélem hasznosnak találtátok a cikket és segíthettem abban, hogy több információt kapjatok a férfi intimgyantáról.

Ha bármilyen további értelmes kérdésetek, hozzászólásotok van, azt feltehetitek bátran, szívesen megválaszoljuk, reagálunk rá.

András Andi voltam, kívánok mosolygós napokat, éljen a simaság!

Ne feledjétek, mindannyian csodálatosak vagyunk és egyediek. Sziasztok!