A gyantázás menete Nálunk

Téli bőrápolás házilag
december 8, 2015
IPL, Végleges szőrteleítés, Tartós szőrtelenítés, Szőrtelenítés Budapest, Budapest Végleges szőrteleítés, Intim szőrtelenítés, IPL, Permanent hair removal, Permanent hair removal, Hair removal Budapest, Budapest Permanent hair removal, Intimate hair removal, Laser hair removal budapest, Budapest Permanent hair removal, Laser hair removal 6 districts
IPL szőrtelenítés
december 21, 2015
Mutasd az összeset

A gyantázás menete Nálunk

Amivel dolgozunk

Hónalj és intim területen kizárólag spatulás gyantával szőrtelenítünk, aminek természetesen megvan az oka. Amit mi használunk az egy speciális, intim területre kifejlesztett elasztikus filmgyanta, aminél jobbat egyszerűen nem találtunk. Ebben a gyantában minden tulajdonság egyszerre összpontosul.

Vékony rétegben felvihető, melynek következtében csökken a melegérzet a bőrön, így sokkal kíméletesebb vele a munka, ugyanakkor kellően rugalmas is, hogy még a nagyon vastag szőrszálakat is gyengéden ragadja magával. Színe natúr, enyhén átlátszó, természetes összetevői gyengéden ápolják a bőrt.

Gyantázás menete

  • A bőr megfelelő előkészítése után következik a tényleges gyantázás, melyet intim területen mi speciálisan erre a célra kifejlesztett filmgyantával végzünk. Nagyon fontos, hogy milyen gyantával dolgozunk, mivel nagyon sok követelménynek meg kell felelnie. Hosszas kísérletezgetés, kotyvasztás, kevergetés után rájöttünk, hogy nem tudunk jobb gyantát összehozni a gyártónál így az egyik neves gyártó erre a célra fejlesztett termékénél maradtunk. Ez a gyanta nagyon hatékony, könnyen felvihető, alacsony hőmérsékleten olvad, kevés gyantafoszlányt hagy maga után a bőrön. Ez bizonyos gyantáknál gond szokott lenni, mivel zavaró, ha rajta marad, érzékeny bőrről finoman eltávolítani pedig nehéz.
  • A gyanta felvitele a szőr növekedési irányával megegyezően történik, majd lehúzása a szőr növekedési irányával ellentétesen. Ez alól a hagyományos cukorgyanta kivétel, ahol mindez fordítva történik. A lehúzás történhet a gyanta típusától függően lehúzócsíkkal, vagy nélküle. A szőrök eltávolítása gyökerestől történik, és az újabb szőrnövekedés 2-8 hétig is eltarthat, de van akinek gyorsabban visszanő. Ha rendszeresen gyantáztatjuk, akkor egyre tovább tart a növekedés és egyre vékonyodnak a szőrszálak.A vastagabb szőrszálaknál, mint amilyen az intim területeken is található hatékonyabb a spatulás megoldás. Az intim terület különös figyelmet igényel, mivel itt érzékenyebb a bőr és vastagabb a szőr ezért fontos, hogy jó szakembert találjunk, aki lehetőleg nem kínoz meg minket. Ebben az esetben a fájdalom minimális és a szőrbenövés, bőrirritáció is jelentősen csökkenthető, illetve elkerülhető.
  • A gyantázás egy féltartós szőrtelenítési eljárás, ahol a szőrök eltávolítása gyökerestől történik.  A szőr növekedési ciklusától függően 2-8 héten belül nő ki újra. Rendszeres gyantázás következtében a szőrök egyre vékonyabbak,  növekedésük egyre lassul. Több féle gyanta és gyantázási mód ismert, mely függ a gyantázandó testrésztől és a szőr vastagságától is. Először is vannak a hideg és meleg gyanták, az utóbbi használatához értelemszerűen melegítés szükséges.
  • A gyanták legtermészetesebb képviselője a cukorgyanta, melyet hidegen és melegen is használnak, ez kozmetikus-, illetve gyártófüggő. Felmelegítés esetén gyanta lehúzócsík szükséges. A cukorgyanta használata több száz éves múltra tekint vissza. Előnye, hogy teljesen természetes összetevőkből áll. Megfelelő recepttel otthon is elkészíthető, könnyen lemosható, felmelegítés nélkül használható, mely csökkenti a bőrirritációt.

Meleg gyanta fajták

  • Lágy gyanták – vékonyabb rétegben felvihető spatulával vagy görgős gyantapatronnal és gyanta lehúzócsíkkal távolítható el; alkalmazási terület főleg karok, lábak, has, bikini vonal férfiaknál lábak, karok, felsőtest(nagyban függ a szőr vastagságától és a bőrtípustól)
  • Kemény gyanták– vastag rétegben felvihető, spatulával vagy görgős gyantapatronnal, az utóbbi esetében eltávolítás lehúzócsíkkal; patronos megoldás az érzékeny bőrűek részére a vékonyabb szőröknél is (karok, lábak, has, bikini vonal); spatulás alkalmazásnál lehúzócsík nélkül távolítható el, kifejezetten az erős szőrzet eltávolítására( intim, hónalj, használják még szemöldök, áll, bajusz)

 

Sokféle gyanta van forgalomban, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Vannak kifejezetten érzékeny bőrűeknek kifejlesztett gyanták (titándioxidos, azulénes stb.), van, hogy a normál gyantákat dúsítják gyógynövénykivonatokkal, illóolajokkal egyéb adalékokkal a kímélőbb hatás érdekében(levendulás, szerecsendiós, púderes stb.) illetve vannak speciális területre kifejlesztett gyanták (intim, férfi stb.) egyesek alacsonyabb hőmérsékleten alkalmazhatók, a bőr kímélése végett.

A vállalkozó kedvűek bátran kísérletezhetnek otthon, bár némely terület próbára tehet minket ezért nem árt megkeresni egy szakembert!

Mit biztosítunk a számodra?

• Kíméletes és profi szőrtelenítési technikák

• Professzionális kozmetikusok – hogy még véletlenül se érjenek kellemetlen meglepetések

• A piacon létező legjobb intim gyanta használata – aminél jobbat mi sem tudtunk összerakni

• IPL technológia használata – az évekig tartó simaságért

• Hosszan tartó simaság – a testnek

• Exkluzív környezet – a léleknek

• Elérhető ár – hogy sokan megengedhessék maguknak ezt a luxust

• Teljeskörű tanácsadás – a kívánt végeredményért

• Folyamatos fejlődés, fejlesztés – hogy nagyobb élménnyé tehessük az alkalmat

Mi 100%-os garanciát vállalunk munkánk minőségére, de ha még mindig kételkednél, javasoljuk, hogy gyere el, hisz, ha kényelmetlennek érzed, bármikor felállhatsz és úgy dönthetsz, hogy nem folytatod tovább a kezelést.

Bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

+36 30 417 5790

+36 30 979 9919

lintimage@gmail.com

https://www.facebook.com/Lintimage/?fref=ts