Csak férfiaknak az intim gyantázásról…

Drágák vagyunk, vagy mégsem?
március 27, 2012
A Nő
május 25, 2012
Mutasd az összeset

Csak férfiaknak az intim gyantázásról…

A férfi intim gyanta

Ez a cikk első sorban férfiaknak és kíváncsi hölgyeknek szól. Itt válaszolnánk a telefonon, levélben felmerülő kérdésekre, aggodalmakra és egyben bátorítást szeretnénk adni ahhoz, hogy a férfiak eldöntsék ez-e amit szeretnének, valóban nekik való e a férfi intim gyantázás

Először is tisztában vagyunk vele, hogy a férfi intim zónával az egyik legféltettebb testrészüket, a férfiasságukat bízzák ránk, amit igyekszünk maximálisan tiszteletben tartani.

Fáj a férfiaknak az intim gyantázás?

Hogy menyire fáj? Ez fejben dől el, amit a férfiak jól értenek. Sok éves borotválás után az első 1-2 alkalom kicsit keményebb, de a fáradozás megéri, mert minden alkalommal egyre ritkább, egyre vékonyabb a szőr, ezáltal egyre kényelmesebb viselet tiszta és bársonyos érzést nyújt.

A másik érzékeny pont a merevedés. Igen ez is előfordulhat, ritkán előfordul. Ez nem ciki, ez egy természetes reakció, főleg kenő mozdulatoknál amikor előkezelés, vagy utóápolás történik és be kell kenni olajjal, vagy krémmel. Az sem ciki, ha merevedik, az sem, ha nem, ez csak azt mutatja, hogy az illető férfi és jól működnek a dolgok.
Kriszti nem fog sikítani és kinevetni sem, mivel neki ez a munkája, őt nem hozza zavarba, ezt nem árt tudatosítani magadban.
Azt is szeretnénk tisztázni, hogy itt semmilyen erotikus vagy szexuális szolgáltatás nem történik, ennek kivédésére is van bevált módszerünk. 😉 Aki ezt keresi, nem jó helyen jár.

A hím nemi szerv legérzékenyebb része a herezacskó. Nagyon fontos, hogy a kozmetikus értse a dolgát, mert itt nagyon könnyű sérülést szerezni, nagyon vékony a bőr. Erre a részre különösen vigyázunk, ezért is bíráljuk olyan szigorúan a gyantákat. A szőr vastagsága itt nem meghatározó.

Első alkalommal kicsit zavarban érezheti magát az ember, akárcsak hölgyeknél, de ez idővel oldódik és a végére már meg is feledkezik róla az ember.

Ha egyéb kérdés, kétely, óhaj merül fel, akár közben is, azt lehet jelezni bármikor, akár kezelés közben is, fontos, hogy megbízzatok Krisztiben, aki legjobb tudása szerint végzi a dolgát. Remélem sok felmerülő kérdést kimerítettünk.